Производи

FREYHERR CBD ЕКСТРАКТ
 100% органски CBD (канабидиол) екстракт
 Производен од оегански одгледуван канабис во Германија
 Без психоактивно дејство
 Прецизно решение за микро дозирање
 Цел спектар на канабиноиди од растението Cannabis Sativa
 Суперкритична CO2 екстракција

FREYHERR CBD ЕКСТРАКТ

1200 MG (12%) CBD

Содржи чист високо квалитетен екстракт од цветовите на органски одгледуван Cannabis Sativa L. во Германија. Ектстрактот е пакуван во високопрецизен диспензер со два заменливи патрони. Активната хербална субстанца на FREYHERR CBD екстракт е канабидиол (CBD). CBD e природна состојка на Cannabis Sativa L. со многу терапевски ефекти.

Терапевтски потенцијал на CBD: антиконвулзивни, антиоксиданти, невропротективни, антиеметички, антиинфламаторни, аналгетички, антитумурски, антипсихотични и антианксиозни особини.

Упатство